Att vara medlem

Vår medlemsorganisation

Vill du veta mer om medlemsorganisationen, hur vår demokratiska process ser ut eller nominera någon till positionen som ägarombud – då ska du klicka här!

Om medlemskapet

OK Västerbotten är en förening som ägs av sina medlemmar och drivs på demokratisk grund.

Vi är i dag fler än 96 000 medlemmar – en fantastisk siffra. Men! Vi vill bli ännu fler för att kunna satsa ännu mer. Vi vill skapa möjligheter till fräschare stationer, ännu bättre service, fler tvätthallar och fler mötesplatser. Och vi vill fortsätta göra det möjligt att leva var som helst i Västerbotten.

OK Västerbotten äger och driver 21 bemannade OKQ8-stationer och 15 automatstationer. Samtliga stationer samarbetar under varumärket OKQ8. OK Västerbotten ägs i sin tur av sina medlemmar, som får fördelar – återbäring, rabatter och erbjudanden – genom sitt medlemskap. Alla beslut fattar vi tillsammans och eventuell vinst delar vi på. Vi är ett lokalt, nytänkande och hållbart alternativ – för dig och oss, för samhället och miljön.

Att vara medlem är  bra för plånboken

  • Återbäring på det du handlat hos OKQ8
    Du får återbäring en gång per år efter OK Västerbottens årsstämma, det vill säga runt juni-juli. Återbäringen beslutas av styrelsen och är helt enkelt en summa pengar som du får tillbaka på det du handlar på OKQ8. Läs mer om återbäring här.
  • Medlemserbjudanden på OKQ8:s stationer
    Förmånliga priser på allt som både du och bilen behöver. Här hittar du månadens stationserbjudanden.
  • Rabatter och erbjudanden från OKQ8:s samarbetspartners
    Till exempel rabatt på nöjesaktiviteter och hotellvistelser. Här hittar du aktuella centrala rabatter.
  • Bonus på villaolja och el hos OKQ8

Se alla lokala och centrala medlemserbjudanden här