Stolt partner

.
Vi på OK Västerbotten backar upp Hjältarnas hus, bland annat genom att erbjuda drivmedel utan extra kostnad till Hjältarnas hus personal och till husets familjebil.

Att stödja Hjältarnas hus är en självklarhet för oss. Vi är en medlemsägd förening som med gemensamma krafter arbetar för att underlätta och möjliggöra liv i hela Västerbotten. Vi kan inte tänka oss något finare än att stötta en satsning som syftar till att ge barnfamiljer möjlighet till trygg gemenskap under en svår och prövande tid.

Svårt sjuka barn och familjer från de fyra nordligaste länen remitteras till Norrlands universitetssjukhus i Umeå. Ofta innebär de långa distanserna att familjer måste splittras om ett barn blir långvarigt sjuk. Tack vare Hjältarnas hus kan barnen bo tillsammans med sina nära under påfrestande behandlingar.

Så samarbetar vi med Hjältarnas hus:

  • Drivmedel Vi erbjuder drivmedel utan kostnad till husets familjebil samt ser till att hålla den ren och fin i våra biltvättar.
  • Loppis – Vi arrangerar varje år 21 stycken loppisar på våra stationer runt om i Västerbotten. Där allt överskott går oavkortat till Hjältarnas Hus.