Stolt partner

.
Vi på OK Västerbotten backar upp Hjältarnas hus, bland annat genom att erbjuda drivmedel utan extra kostnad till Hjältarnas hus personal och till husets familjebil. Dessutom inför vi särskilda hjälterum på vårt hotell på Haga, som du kan boka. En fast del av rumskostnaden går då direkt till Hjältarnas hus.

Att stödja Hjältarnas hus är en självklarhet för oss. Vi är en medlemsägd förening som med gemensamma krafter arbetar för att underlätta och möjliggöra liv i hela Västerbotten. Vi kan inte tänka oss något finare än att stötta en satsning som syftar till att ge barnfamiljer möjlighet till trygg gemenskap under en svår och prövande tid.

Svårt sjuka barn och familjer från de fyra nordligaste länen remitteras till Norrlands universitetssjukhus i Umeå. Ofta innebär de långa distanserna att familjer måste splittras om ett barn blir långvarigt sjuk. Tack vare Hjältarnas hus kan barnen bo tillsammans med sina nära under påfrestande behandlingar.

Så samarbetar vi med Hjältarnas hus:

• Boende – Vi erbjuder anhöriga att bo på OK Hotell i mån av plats.
  • Drivmedel Vi erbjuder drivmedel utan kostnad till personal på Hjältarnas hus samt till husets familjebil.
  • Hjälterum Våra hotellgäster på Haga i Umeå har möjlighet att boka vårt Hjälterum, vilket innebär att 100 kronor per natt går till Hjältarnas hus. Du kan boka rummet här!