SÄLJARE TILL OKQ8 LYCKSELE

Vi söker Dig som älskar försäljning och som tycker att det bästa som finns är att träffa människor. På vår anläggning jobbar vi som ett team för att uppnå uppsatta mål och förväntar oss att alla tar ansvar för att arbetet ska bli utfört.

Hos oss har Du möjlighet att bli en framgångsrik Säljare som kommer ha roligt på arbetet. Som Säljare på en OKQ8-anläggning är Du företagets yttersta representant och vi förväntar oss att Du ser varje kundmöte som början på en långvarig relation.

Om tjänsten

Vi erbjuder Dig ett servicearbete där Dina arbetsuppgifter kommer variera. Vi arbetar efter ett leanbaserat arbetssätt som vi kallar SMART, vilket innebär att vi jobbar effektivt och gör rätt saker vid rätt tillfälle. Till våra kunder tillhandahåller vi bl a drivmedel, tillbehör, biltvätt, tvätta-själv-hallar, släpvagnsuthyrning samt ett stort utbud av food. Utöver detta är vi även paketombud.

Då kundtillströmningen kan vara ojämn vill vi att Du klarar av att hålla ett högt tempo och kan växla mellan olika arbetsuppgifter.

Säljvana samt körkort är ett krav.

Detta är en behovsanställning, där såväl dag-, kvälls- och helgtjänstgöring kan bli aktuellt.

Fast lön i enlighet med Bilvårdsavtalet, KFO-Transport.

Stationen har öppet vardagar 6-22, helger 8-22.

Sista ansökningsdag är 2019-09-21

Ansökan görs via denna länk.